Øvingshelg 16-18 oktober 2015

Her er programmet for helga, inklusive informasjon om dugnad.

Fredag 16.oktober

18.00 – 20.00  Øvelse for hovedkorps musikanter. (Musikkrom)

Lørdag 17.oktober

Hovedkorps: 10.00 -18.00 (Gymsal)

Junior korps og Aspiranter: 10.00 -14.00

Drill:  10.00  -14.00 (Sommerlyst skole, gymsal)

Dugnad

  • Ellen A. Nilsen arr.kom bestiller mat på Coop extra.
  • Anne Lium Berger arr.kom handler inn og plasserer matvarene i kjøleskapet på skolekjøkkenet
  • Gangvakt: 11.00 – 14.30 Foresatte til Melissa Dekkerhus
  • Gangvakt: 14.30 – 18.00 Foresatte til Sigve Johansen

Oppgaver gangvakt: Har ansvar for nøkler og skal ha tilsyn med musikanter.  Skal være til stede på fellesområder – inngangsområde og ganger. Skal ha tilsyn med musikanter i pauser.  Dører til rom/ områder som ikke er i bruk skal være låst.

Låse kjøkken og formingsrom når dette er ferdig ryddet.

  • Dugnadsvakter 10.30 – 14.00: Foresatte til Storm Tiller Stensrud (hovedansvar på dugnadsvakta), Helene Konradsen, Amanda Vik,  Helen Tuen, Hansine Sæverud

Den med hovedansvar på dugnadsvakta organiserer og fordeler oppgaver til de andre. Orienterer og gir info til neste dugnadslag. Matvarer legges i de to øverste hyllene i kjøleskap og på benk.

Pause kl 11.00: Frukt og saft

Blande saft og kutte opp frukt. Settes på bord i hallen. (NB! Kun halvparten av frukt skal kuttes opp. Frukt på søndag også.)

Lunch kl 13.00: Taco

Stek kjøttdeig, skjær opp grønnsaker. Serveres med tacolefser, rømme, ost og tacosaus. Ferdig stekt kjøttdeig settes i stekovn med folie over. ( NB! Tacolefser trenger ikke å varmes)

  • Lunsj drillere – Baguetter: Ansvarlig: foresatte til Hansine Sæverud.

Smøre baguetter til drillerne. (ost, skinke, litt grønt) Mat og drikke  kjøres til drillerne på Sommerlyst.

Mat serveres på skolekjøkken. Formingsrom brukes også som spise område.

  • Dugnadsvakter: 13.30-17.00: Foresatte til Sebastian Leite (hovedansvar), Malin Sørensen, Johanne Austad

Pause kl 16.00: Vafler

Lage røre og steike vafler. Gjøre klar for servering.

For alle dugnadslag

Bær ut søppel, rydd, vask opp kopper.  Søppel skal kastes i kontainer til høyre for øvre utgang.

Kost gulv på skolekjøkken og formingsrom.  Sorter, fordel og kast restemat. Tørrvarer og matvarer med lang holdbarhet legges i esker og bæres til korpslager. Engangskopper og fat og lignende, legges i ekser og bæres tilbake til korpsskap på musikk kjøkken.  NB! Ingenting skal stå igjen på skolekjøkken.

Se over toaletter (plukk opp papir fra gulv og lignende.  (Trenger ikke vaskes) Bær ut søppel. Når dette er gjort kan dugnadsgjengen tre av.

Søndag 18.oktober:

Hovedkorps: 11.00 -17.00 (11-13 musikk rom, 13.30-17 i gymsal)

Junior korps og Aspiranter: 10.00 -13.00 med hentekonsert for foreldre,

Drill: 16.00  -17.00 (Bjerkaker skole, gymsal)

Dugnad

  • Gangvakt: 11.00 – 15.00 foresatte til Ådne Arnesen
  • Gangvakt: 15.00-17.00 Line Wollen arr. komite

Oppgaver gangvakt: Har ansvar for nøkler og skal ha tilsyn med musikanter.  Skal være til stede på fellesområder – inngangsområde og ganger. Skal ha tilsyn med musikanter i pauser.  Dører til rom/ områder som ikke er i bruk skal være låst.

Låse kjøkken og formingsrom når dette er ferdig ryddet.

  • Dugnadsvakter 12 – 15.00: Foresatte til Alma Rørtveit (hovedansvar på dugnadsvakta), Trym Severinsen, Sigurd Nergård, Vega Drangfelt

Den med hovedansvar på dugnadsvakta organiserer og fordeler oppgaver til de andre. Matvarer ligger i de to øverste hyllene i kjøleskap og på benk.

Lunch kl 13.00: Pølsegryte

Kutt pølser. Lag pølsegryte etter anvisning på pakke. Serveres med salat og loff. Bruk resten av grønnsaker/ salat etter taco på lørdag.

Pause kl 15.00: frukt og kjeks

Blande saft og kutte opp frukt.  Legge kjeks på fat. Settes på bord i hallen.

Mat serveres på skolekjøkken. Formingsrom brukes også som spise område.

For alle dugnadslag

Bær ut søppel, rydd, vask opp kopper.  Søppel skal kastes i kontainer til høyre for øvre utgang.

Kost gulv på skolekjøkken og formingsrom.  Sorter, fordel og kast restemat. Tørrvarer og matvarer med lang holdbarhet legges i esker og bæres til korpslager. Engangskopper og fat og lignende, legges i ekser og bæres tilbake til korpsskap på musikk kjøkken.  NB! Ingenting skal stå igjen på skolekjøkken.

Se over toaletter (plukk opp papir fra gulv og lignende.  (Trenger ikke vaskes) Bær ut søppel. Når dette er gjort kan dugnadsgjengen tre av.