Øvingshelg, stjernefest og generalprøve for drill 13-15. mars 2015

Korpsets tradisjonelle stjernefest er vår årlige «fest» der vi gjør stas på medlemmene i korpset. Det deles ut en stjerne til alle medlemmene (derav navnet), og det deles ut 5- og 10 årsmedaljer.

Selve stjernefesten er søndag 15. mars kl 16 – sett av tiden og inviter med familie og venner til konsert med musikk og drill. Det vil også bli kafe med salg av kaker, kaffe og brus – mer info om dette og vakt-/ bakelister kommer fra arrangementskomiteen.

Forut for stjernefesten, har korpset øvingshelg for alle, aspiranter, juniorer – musikanter, drillere og hovedkorpsere skal øve.

Drillerne våre er nå i innspurten til sitt Nord – norske mesterskap (Nordlysdrilliaden), som i år arrangeres i Harstad 20. – 22. mars. I den forbindelse kommer de til å øve i Stakkevollanhallen lørdag 14.3. og søndag 15.3. – før stjernefesten. På lørdag 14.3. har vi satt opp en generalprøve i Stakkevollanhallen kl 1730. Da vil drillerne vise frem de 13 forskjellige numrene som de skal delta i NNM med. Vi håper at så mange som mulig av dere har anledning til å stille som publikum – slik at de får prøvd foran publikum før de skal i ilden i Harstad. Noen av numrene vil også bli vist frem på stjernefesten, men pga. av plassmangel og også pga. tiden vil ikke alle bli fremført der.